iPhone & iPad: Altijd weten wanneer de winkels open zijn

Door: Robin Smit | 24 januari 2013 14:58

iPad

Wil je net na je werk nog even snel een boodschapje doen of heb je zin om op een rustige zondag nog even wat leuke kleding in te slaan? Het blijft natuurlijk altijd de vraag welke winkels er open zijn op het moment dat jij ze nodig hebt. Met de app van Openingstijden.nl heb je dit nu in een oogwenk achterhaald.

Openingstijden.nl is een app die je inzicht geeft in de openingstijden van winkels, bedrijven, woonboulevards en winkelcentra. Ook is het mogelijk om in de app te zien in welke steden er de komende tijd koopzondag is. Het zoeken van openingstijden kun je doen door een locatie in te vullen of door de app naar locaties bij jou in de buurt te laten zoeken.

Het overzicht van de openingstijden van verschillende winkels en bedrijven kan alfabetisch of categorisch worden gesorteerd. Hierdoor is het zoeken van een specifieke locatie relatief eenvoudig. De informatie in de app is over het algemeen correct en volledig. Bepaalde kleine winkels worden niet altijd gevonden door de app, maar grotere winkels, met name grote ketens zijn allemaal aanwezig.

Kortom

Openingstijden.nl is de app van de gelijknamige website waar het mogelijk is om openingstijden van onder andere winkels, bedrijven, woonboulevards en winkelcentra te bekijken. De app maakt dit ook mogelijk en is over het algemeen zeer correct en compleet. Alleen voor kleine winkels geldt dat gegevens niet altijd aanwezig zijn.

Beoordeling: 8/10

Download Openingstijden.nl in de App Store

1 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Altijd weten wanneer de winkels open zijn

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 25 mei 2014 22:59 Anoniem
    Als je op kantooruren kijkt op deze app, verschijnt het nummer van 0900 1822 bij zowat elk bedrijf. Dit is absurd duur en je wordt niet goed geholpen want ze vinden het nummer niet eens. Buiten kantooruren krijg je wel het echte telefoonnummer te zien. 0.80 eur word je getild per minuut op een ratterige manier.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.