iPhone & iPad: Altijd en overal MTV

Door: Robin Smit | 13 december 2012 15:45

iPad

De dagen waarin MTV zijn geld verdiende met het uitzenden van enkel videoclips zijn al geruime tijd voorbij. Tegenwoordig zendt de zender de meest uiteenlopende programma's voor jongeren uit. Wil je deze programma's altijd en overal terug kunnen kijken? Dat kan nu met MTV Under the Thumb.

MTV Under the Thumb is een app die zich voornamelijk richt op het serveren van MTV programma's op je smartphone. Hiernaast biedt de app ook een sectie waarin nieuwsberichten kunnen worden bekeken.

Alle programma's die met de app van MTV Under the Thumb kunnen worden bekeken zijn door middel van een goed zoeksysteem eenvoudig terug te vinden. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat voor nagenoeg alle programma's een abonnement op de app nodig is. Dit abonnement is helaas niet goedkoop, maar geeft je wel direct toegang tot alle programma's in de app. Wie belt met MTV Mobile krijgt deze toegang en enkele andere extra's gratis bij zijn abonnement. Hiermee lijkt MTV Under the Thumb vooral interessant te zijn voor klanten van MTV Mobile.

Tijdens het bekijken van video's biedt de app verder de mogelijkheid om samen met vrienden te kijken en te reageren op de programma's.

Kortom

MTV Under the Thumb is een app waarmee gebruikers programma's van MTV op hun smarthpone kunnen bekijken. De app is echter vooral interessant voor klanten van MTV Mobile, want anders moet er betaald worden voor toegang tot nagenoeg alle video's.

Beoordeling: 6/10

Download MTV Under the Thumb in de App Store

1 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Altijd en overal MTV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 10 januari 2014 16:12 Anoniem
    Niet alles is gratis .. Voor sommige moet je een mtv mobile abonnement hebbem ..
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.