iPhone en iPad app: Ren rond als een zombie

Door: tessa-vermeulen | 05 juli 2012 14:28

iPad

Na Temple Run en Temple Run: Brave kan je nu ook met een zombie rond gaan rennen! Jaag over lange steigers, langs enge monsters en omzeil obstakels.

Deze app, niet te verwarren met de hardloop-app Zombies Run, laat je nieuwe levels behalen door zoveel mogelijk 'drankjes' te verzamelen. Middels het swipen en kantelen kan je je een weg banen door het parcours. Ontwijk omgevallen bomen en bruggen door verticaal te swipen. Met het kantelen heb je de meeste controle voor het pakken van 'drankjes'.

Het spel nog nooit eerder gespeeld? Bekijk dan even de vele levels. Ze zijn namelijk niet op een hand te tellen. Ga je voor de eerste zoals 'short legs zombie' waar je minstens 500 meter moet lopen, of voor 'clown in the box' waar je minimaal 40 keer moet springen.

Om boven je niveau uit te stijgen kan je met de 'drankjes' power-ups aanschaffen om vervolgens verschillende karaktereigenschappen te ontgrendelen. Daarnaast is het ook mogelijk in-app aankopen te doen betreffende deze power-ups, waarmee je bijvoorbeeld een monster kan vrijspelen.

Deze 51,9MB tellende app bezit prachtige graphics en een interessante 3D omgeving. Naast de mogelijkheden tot diverse aankopen zijn er weinig verschillen met de huidige Temple Run, maar is deze app toch van prima kwaliteit.

Kortom

De ontwikkelaar Pavel Konstantinov heeft een soortgelijke game als Temple Run ontwikkelt, alleen ren je nu met een zombie als figuur. Het doel is zolang mogelijk te rennen, door het behalen van verschillende hindernissen. Je kan simpelweg punten verdienen door de 'drankjes' te pakken en deze in te wisselen voor power-ups. Hoewel dit game-idee niet nieuw is, is deze toch naar behoren uitgevoerd.

Beoordeling 7/10

Download Zombie Run HD in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Ren rond als een zombie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.