iPhone en iPad app: Jouw startpunt voor activiteiten

Door: tessa-vermeulen | 06 juli 2012 15:33

Review

Voor het versturen van een bericht open je de app Berichten. Met de Google-app zoek je op het internet. En voor het maken van een foto start je Instagram. Zou het niet handiger zijn als al deze functies onder één app te vinden zijn? Met Launch Center Pro is het mogelijk.

Zoals de ontwikkelaar The Application Cubby LLC pretendeert is dit een app van werkwoorden. Je kan eenvoudig zoeken, smsen, mailen, bellen, fotograferen enz. Launch Center Pro heeft namelijk vele links geïntegreerd, zodat jij supersnel kan schakelen.

Standaard worden op het hoofdscherm negen tabbladen weergegeven. Binnen no-time kan je een nieuwe mail versturen, naar de contactenlijst of een sms versturen. Launch Center verwijst je direct naar de juiste bestemming.

Daarnaast is er toegang tot de zaklamp, Google, camera, Twitter en het instellen van de helderheid met toggle. Natuurlijk zijn de standaard instellingen niet altijd ideaal, dus customizen kan ook. Middels het aanpassen van de activiteiten kunnen tabbladen simpelweg worden verwijderd, verplaatst of gecreëerd. Leuke bijkomstigheid is het aanmaken van persoonlijke groep en bijbehorend icoon.

Voor optimaal gebruik is het noodzakelijk dat alle acties voortaan via Launch Center Pro verlopen. Met hooguit twaalf groepen en grote iconen is navigeren eenvoudig. Desondanks is het de vraag of deze app het iPad of iPhone hoofdscherm kan vervangen.

Kortom

Launch Center Pro maakt het mogelijk alle acties op jouw telefoon via een zeer snelle weg te laten verlopen. Met hooguit twaalf groepen ben je binnen een aantal kliks op de gewenste locatie. In weze vervangt deze app het standaard scherm van jouw iPad of iPhone. Gebruik deze app regelmatig, zodat het in je systeem gaat zitten, anders is deze wellicht overbodig.

Beoordeling 7/10

Download Launch Center Pro in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Jouw startpunt voor activiteiten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.