iPhone en iPad app: Geef jouw foto's een boodschap mee

Door: Robin Smit | 18 maart 2013 15:15

iPad

De dagen waarin een foto gewoon een foto was zijn al lang voorbij. Het lijkt tegenwoordig wel alsof iedereen zijn creativiteit los laat gaan op zijn kiekjes met filters, teksten en andere leuke toevoegingen. Met Path On geef je nu pas echt een leuke boodschap mee aan jouw foto's.

Path On is een app die voornamelijk bedoeld is om teksten aan foto's toe te voegen. Dit is misschien iets dat je vaker hebt gezien, maar Path On weet zich duidelijk te onderscheiden van vergelijkbare apps. Zo geeft de app je de mogelijkheid om zelf paden uit te tekenen waarlangs deze teksten moeten worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk de plaatsing van de tekst aan te passen aan de inhoud van de afbeelding. Dit geeft een leuk speels effect aan de foto's mee.

De app geeft je de nodige aanpassingsmogelijkheden voor de teksten die je plaatst, waardoor elke foto weer net een andere uitstraling meekrijgt. Naast het aanpassen van de teksten is het mogelijk een leuk filter toe te voegen aan je foto of om bijvoorbeeld de scherpte aan te passen. Jouw creaties deel je snel en eenvoudig op bijvoorbeeld Facebook, Flickr of Twitter.

Kortom

Path On is een leuke app waarmee je teksten kunt toevoegen aan foto's. Uniek hieraan is dat je zelf het pad kunt bepalen dat deze tekst moet volgen. Zo is het mogelijk de plaatsing van de tekst aan te passen aan de inhoud van de foto.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 1,79

Download Path On in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Geef jouw foto's een boodschap mee

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.