iPhone en iPad app: De snelste racer in het universum

Door: Robin Smit | 07 april 2013 17:46

iPad

Speel je graag een racegame op je iPhone of iPad, maar mag het van jou allemaal wel wat sneller dan de meeste voertuigen op vier wielen aankunnen? Dan is er voor jou nu goed nieuws, want met TurboFly HD wordt jouw reactievermogen pas echt op de proef gesteld.

TurboFly HD is een futuristische racegame waarin je het met razendsnelle ruimteschepen tegen je mederacers moet opnemen. Dit doe je op verschillende circuits, die zich perfect lenen voor de extreme snelheden, waar je doorheen moet vliegen. Naarmate je verder komt in het spel zul je verschillende nieuwe ruimteschepen vrijspelen die steeds sneller en beter worden. Helaas zijn zowel de ruimteschepen als de circuits redelijk eenvoudig uitgewerkt. Dit geeft de game een wat goedkope uitstraling.

In TurboFly HD heb je de mogelijkheid om een carrière uit te spelen, maar het is ook mogelijk losse races te spelen. Naast deze singleplayer heeft de game ook nog een volwaardige multiplayer. Hierbij is het zowel mogelijk om met vrienden te spelen als met willekeurige andere spelers. Hierbij kunnen we je aanraden om je zo snel mogelijk op de multiplayer te richten, aangezien de singleplayer snel eentonig aanvoelt.

Kortom

TurboFly HD is een vermakelijke racegame waarin je met ruimteschepen tegen elkaar kunt racen. Helaas is de game grafisch erg eenvoudig uitgewerkt en is de singleplayer nogal eentonig. Gelukkig wordt dit goedgemaakt met een volwaardige multiplayer die zowel lokaal als via internet werkt.

Beoordeling 6/10

Prijs: € 0,89

Download TurboFly HD in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: De snelste racer in het universum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.