iPhone en iPad app: Bizar avontuur in de Zweedse bossen

Door: Robin Smit | 04 maart 2013 09:18

iPad

Soms zijn er wel eens van die apps die direct je aandacht trekken, maar die je eigenlijk niet direct kunt plaatsen. Is het een puzzel of toch een avonturengame? Met Year Walk weet je het even niet meer, maar dat je wilt spelen is een ding dat zeker is.

Year Walk is een alternatieve game die zich afspeelt in de Zweedse bossen. Aan het begin van de game krijg je een verhaal te zien waarin je wordt verteld dat de mensen in Zweden zichzelf vroeger opsloten in de bossen om zo hun toekomst te zien aan de hand van de bizarre gebeurtenissen die ze meemaakten in het bos. Dat de game bizar is mag snel duidelijk worden, want Year Walk stort je in een fantasierijk verhaal waarin je de meest bizarre wezens tegenkomt. Je navigeert door de game door veeg-bewegingen te maken over het scherm. Uniek aan Year Walk is dat de game op een bijzondere manier de normale gameplay over laat lopen in bijzondere puzzels. De duistere, maar prachtige grafische stijl van de game maakt het plaatje helemaal af en zorgt dat jij de komende tijd jouw iPhone of iPad niet meer weg kan leggen.

Naast de app Year Walk is er ook de Year Walk Companion. Deze losstaande app dient als een soort encyclopedie voor de app en zul je nodig hebben om de game uiteindelijk volledig uit te spelen.

Kortom

Year Walk is een alternatieve maar erg bijzondere game waarin je op een spannend avontuur gaat in het Zweedse bos. De game laat jouw zoektocht naar de toekomst op een mooie manier overlopen in uitdagende puzzels en is hiermee een absolute aanrader voor iedereen die openstaat voor vernieuwende games.

Beoordeling 9/10

Download Year Walk in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Bizar avontuur in de Zweedse bossen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.