iPhone app: Zie eruit als Madonna

Door: Robin Smit | 05 april 2013 18:40

Review

Het lijkt er tegenwoordig wel eens op dat iedereen mooi kan zijn. Zo doet een beetje Photoshop je al snel geloven dat Madonna er nog net zo jeugdig uit ziet als in de jaren 80. Wil jij nu net als Madonna en al die andere artiesten perfect op elke foto staan? Dat kan met Facetune.

Facetune is een app waarmee je op eenvoudige wijze foto’s kunt retoucheren door onder andere oneffenheden weg te werken en kleuren aan te passen. De app is gemaakt voor het bewerken van gezichten en is hierdoor ook het eenvoudigst te gebruiken wanneer je een foto hebt waar je gezicht groot en recht op staat.

Facetune heeft veel verschillende manieren waarop je foto’s kunt bewerken. Zo zijn er gereedschappen voor je tanden, foefjes om je huid egaler te maken, details weg te werken of vormen aan te passen. Ondanks dat deze handelingen misschien vooral weggelegd lijken voor de ervaren Photoshopper kan met Facetune ook een beginner snel eenvoudig foto’s bewerken. Mocht je er toch even niet uitkomen, dan legt de app je stap voor stap uit hoe je alle gereedschappen het beste kunt gebruiken.

Kortom

Facetune is een app waarmee je snel en eenvoudig gezichten op foto’s kunt bewerken. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk puistjes weg te werken of om een egalere huid te maken. De app is ook goed te gebruiken door mensen die geen ervaring hebben met bijvoorbeeld Photoshop.

Beoordeling 8/10

Prijs: €1,79

Download Facetune in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Zie eruit als Madonna

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.