iPhone app: Wil je je verhaal kwijt? Deze app vraagt er fanatiek op los!

Door: tessa-vermeulen | 28 april 2012 09:03

iPad

Wil jij ook graag een dagboek bijhouden, maar vergeet je te schrijven of heb je even geen inspiratie? Laat dan Roller Journal vragen op je afvuren, waardoor je automatisch een dagboek bijhoudt.

Eigenlijk gaat het bij Roller Journal om het beantwoorden van verschillende vragen. Deze lopen uiteen van 'wat ga je morgen doen?' tot 'wat is de grootste beslissing dien je vandaag hebt gemaakt?'. Geef gemakkelijk antwoord op de vragen en deel ze via mail, Twitter en Facebook. Heb je even geen zin in al die vragen, dan kies je voor 'vrije vorm' en kan je eigenlijk schrijven wat je wil.

Het aantal antwoorden worden per dag worden opgeslagen en zijn onderaan het hoofdscherm zichtbaar. Hier kan je ook een grafiekje zien met de dagen waarop jij het meest hebt geschreven. Je kan ook voor een overzichtelijk lijstje kiezen, waar je per dag de antwoorden kan bekijken, aanpassen en toevoegen.

Gezien een dagboek toch erg persoonlijk is, kan je bij instellingen een wachtwoord invullen. En met 'reminders' kan je ervoor zorgen dat je niet vergeet te schrijven. De app heeft een zeer fris en modern design. Het originele idee achter de app wordt goed vertaald. Alhoewel je wel een wachtwoord kan invullen, mis je toch een beetje het gezellige, privé schrijven van jouw persoonlijke verhaal.

Kortom

Aangezien de meeste mensen inspiratieloos zijn bij het schrijven van een dagboek, laat Roller Journal je op een andere manier kijken naar je dag. Door het stellen van originele vragen krijg je een leuke weergave de dag. Ondanks het moderne design en de mogelijkheid tot het invoeren van een wachtwoord, mis je als gebruiker toch een beetje het 'privé' schrijven van een dagboek.

Beoordeling 7/10

Prijs: €1,59

Bekijk Roller Journal verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Wil je je verhaal kwijt? Deze app vraagt er fanatiek op los!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.