iPhone app Weerkalenders zet lokale weersverwachting in je agenda

Door: jalmar-westerhoff | 30 mei 2011 11:06

Nieuws

Plan jij al je afspraken altijd op een stranddag of een barbecue als het gaat regenen? Vanaf nu is dat verleden tijd. Voeg je agenda samen met de weersverwachting en je krijgt Weerkalenders, een nieuwe app van Joules Media.

Zodra je de app start krijg je eerst een hele reeks plaatsnamen waaruit je kunt kiezen. Elke plaats geeft je de weersverwachting voor de komende zeven dagen. Erg handig als je wil weten wanneer je het beste iets kunt plannen. In de app kun je je 'abonneren' op verschillende plaatsen zodat de weersverwachting kan worden opgenomen in je kalender/agenda. Het abonneren houdt overigens niet in dat je extra hoeft te betalen, alleen dat je automatisch updates krijgt mbt. het weer. Weerkalenders is o.a. te synchroniseren met Easy Calendar - T. van Zummeren">Easy Calendar, miCal - missing Calendar - entwicklungsschmiede UG & Co KG">miCal en de standaard agenda die op de iPhone zit.

Een prima combinatie tussen je agenda en de weersverwachting dus. Naast de temperatuur geeft Weerkalenders nog meer informatie zoals de verwachte regen, maximum windsnelheid, UV index en verwachte temperatuur voor 08.00u, 14.00u en 20.00u.

Weerkalenders is ook in een Lite-versie uitgebracht, deze variant geeft je de weersverwachting van drie dagen ipv. zeven en toont alleen de temperatuur. De originele app kost 1,59.

Download: Weerkalenders Lite - lokaal weer in je agenda - Joules Media B.V.">Weerkalenders Lite.

Download: Weerkalenders - Lokaal weer in je agenda - Joules Media B.V.">Weerkalenders.

We hebben van Joules Media vijf promocodes ontvangen die we weg mogen geven aan mensen die de app willen uitproberen. De eerste vijf die dit bericht Re-Tweeten krijgen de code toegestuurd. Zet in je tweet even #wk erbij zodat we makkelijk de automatische van de manuele tweets kunnen onderscheiden, succes! 12.00u: We hebben inmiddels vijf Re-Tweets gehad.

0 Reactie(s) op: iPhone app Weerkalenders zet lokale weersverwachting in je agenda

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.