iPhone app: Wat kost jouw toiletbezoek voor de baas?

Door: Robin Smit | 11 juni 2012 09:05

iPad

Het is misschien soms een klein beetje ongemakkelijk, maar vroeg of laat komen we er allemaal niet onderuit. Natuurlijk hebben we het hierbij om de grote boodschap op je werk. Toch is het eigenlijk best gek dat we allemaal zo op kijken tegen iets dat je eigenlijk het beste kan omschrijven als betaald poepen.

De makers van Poop Break dachten daar net zo over en vonden dat daar iets mee moest worden gedaan. Daarom ontwikkelden ze een app waarmee je precies bij kan houden hoeveel tijd jij hebt doorgebracht in het kleinste kamertje van het kantoor. Bovendien zie je gelijk hoeveel geld jij hebt verdiend terwijl je op je gemak na zat te denken over de belangrijke dingen in het leven. De app vraagt je namelijk om je salaris, zodat nauwkeurig kan worden uitgerekend wat jouw bezoekje heeft gekost. Om het allemaal nog net iets spannender te maken kan je in Poopbreak achievements verdienen voor je prestaties.

Uiteraard is Poop Break geen app die echt een grote toevoeging aan je leven geeft, maar toch kunnen we melden dat het gebruik van de app een bepaalde voldoening geeft. We missen wel een beetje de integratie met social media, want het moet toch wel erg grappig zijn om je 'prestaties' met anderen te delen.

Kortom

Poop Break is een app waarmee je kan bijhouden hoe lang je in totaal hebt doorgebracht in het kleinste kamertje van je kantoor. Vervolgens rekent de app uit hoeveel geld jij hiermee hebt verdiend in de baas zijn tijd. Kortom een hilarische app die volgens ons alleen integratie met social media mist.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,79

Download Poop Break in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Wat kost jouw toiletbezoek voor de baas?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.