iPhone app: Volg het EK voetbal op de voet!

Door: menno-van-bohemen | 16 mei 2012 09:05

Nieuws

Nog een kleine maand wachten en dan begint een lange en mooie sportzomer. We beginnen met het EK voetbal in Polen en Oekraïne. Daarna via de Tour de France in Frankrijk naar Londen voor de Olympische spelen. Voor het EK heeft de UEFA een officiële iPhone-app uitgebracht. Hierin blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom het EK, maar je kunt ook de actuele standen en informatie over de landen en voetballers op het EK bekijken.

De app start met een nieuwsoverzicht en het speelschema met de eerstvolgende wedstrijden. Je kunt aangeven wie je favoriete land is, zodat je altijd snel het nieuws, speelschema en informatie over de selectie kunt bekijken. Ook kun je door de foto's van de UEFA bladeren en video's bekijken in het videocentrum.

Natuurlijk zit je van de zomer voor een groot scherm, samen met je vrienden in oranje kleren, het Nederlands elftal aan te moedigen. Mocht het toch voorkomen dat je niet in staat bent om wedstrijden live te kijken, dan kun je aangeven dat je push-berichten wilt ontvangen bij alle belangrijke momenten. Van het uitreiken van kaarten tot doelpunten.

Kortom

De officiële app van het EK in Polen en Oekraïne geeft je info en nieuws over hét voetbalevenement van deze zomer. De app ziet er goed uit, en dankzij de push-meldingen blijf je altijd op de hoogte.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Download de UEFA EURO 2012 app in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Volg het EK voetbal op de voet!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.