iPhone app: Vanaf nu is iedereen op jouw feestje de DJ

Door: Robin Smit | 23 maart 2013 18:40

iPad

Feestje met je vrienden? Dat kan natuurlijk niet zonder een goede dosis lekkere muziek. Nu is het natuurlijk zo dat iedereen graag andere muziek luistert en je hierdoor nooit de perfecte playlist kunt samenstellen. Met JukeboxHero is dit gelukkig verleden tijd.

JukeboxHero is een digitale jukebox die het mogelijk maakt om met verschillende gebruikers een playlist samen te stellen. Dit doe je in twee stappen. Eerst moet een gebruiker een jukebox maken, waarbij hij alle muziek op zijn iPhone of een specifieke afspeellijst beschikbaar stelt voor andere gebruikers. Deze gebruikers kunnen vervolgens inloggen op de jukebox en kiezen welke nummers hierin moeten worden afgespeeld. Mooi hierbij is dat gekozen nummers in een wachtrij worden geplaatst en je dus geen onderbreking van tracks hebt.

Ondanks dat JukeboxHero goed werkt heeft de app ook enkele tekortkomingen. Zo is het in de app niet mogelijk muziek af te spelen met behulp van iTunes thuisdeling. Dit betekent dat je alleen de muziek kunt afspelen die echt staat opgeslagen op je iPhone. Ook missen we in de app de mogelijkheid om nummers in elkaar over te laten lopen. Iets dat zeker voor feestjes een aangename toevoeging zou zijn.

Kortom

JukeboxHero is een leuke app die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld op feestjes met meerdere personen de muziek te bepalen. De app werkt goed, maar heeft helaas enkele tekortkomingen, zoals het ontbreken van ondersteuning voor thuisdeling en de mogelijkheid om nummers in elkaar over te laten lopen.

Beoordeling 6/10

Prijs: Gratis

Download JukeboxHero in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Vanaf nu is iedereen op jouw feestje de DJ

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.