iPhone app: Snel, eenvoudig en overzichtelijk een afspraak maken

Door: Robin Smit | 28 februari 2013 19:49

iPad

Even een afspraak maken met je vrienden? Helaas kan daar soms meer tijd in gaan zitten dan je had gehoopt. Waar gaan we naartoe? Wanneer gaan we? Wie komen er allemaal? Gelukkig kun je een afspraak vanaf nu een stuk sneller plannen. Gewoon een kwestie van een Rundavoo aanmaken.

Rundavoo is een app die het nu wel heel eenvoudig maakt om een afspraak met meerdere personen te plannen. Door een koppeling met Facebook kun je snel al jouw contactpersonen in de app importeren en ze uitnodigen. Dit uitnodigen werkt erg eenvoudig doordat de app je alleen vraagt wie er komen, waar je naartoe wil en wanneer je dat dan wil gaan doen. Het is vervolgens de taak aan de genodigden om te reageren op jouw uitnodiging.

Hierbij is het naast het accepteren of weigeren van de uitnodiging voor genodigden ook mogelijk een andere locatie of datum voor te stellen voor de afspraak. We missen hierbij de mogelijkheid om genodigden vanaf het begin al uit verschillende data of locaties te laten kiezen. Ook zullen genodigden voor al deze functionaliteit helaas wel eerst zelf Rundavoo moeten downloaden.

Kortom

Rundavoo is een nieuwe manier om afspreken eenvoudiger te maken. Door de koppeling met Facebook is het eenvoudig vrienden uit te nodigen en ze te laten reageren op de afspraak. Helaas is het niet mogelijk de app in te zetten als datumplanner. Ook zullen alle genodigden in het bezit moeten zijn van Rundavoo. Anders kunnen zij alleen de uitnodiging zien, maar hier niet op in gaan.

Beoordeling 7/10

Download Rundavoo in de appStore

Meer app-reviews vind je op AppFish

0 Reactie(s) op: iPhone app: Snel, eenvoudig en overzichtelijk een afspraak maken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.