iPhone app: Serieuze concurrent voor de standaard mail-app

Door: menno-van-bohemen | 01 april 2012 09:03

iPad

De standaard e-mail-app op je iPhone werkt prima. Wellicht is het uiterlijk een beetje suf aan het worden en de echte handigheidjes ontbreken, maar verder scoort de standaard email-app op je iPhone een dikke voldoende. Wil je meer mogelijkheden, zoals het gebruik van labels, dan kun je kiezen voor Sparrow.

Sparrow heeft een verzorgd uiterlijk wat op het eerste gezicht niet erg spannend is. De toegevoegde waarde zit hem in de snelheid van het bladeren tussen meerdere e-mail-adressen en de mogelijkheid om gebruik te maken van labels. Iets wat de Gmail-gebruiker wel kunnen waarderen. Door over een bericht te swypen kun je direct antwoorden, doorsturen of een email opslaan als favoriet.

Er zitten nog wel wat nadelen aan de eerste versie van deze mail-app. Zo ondersteund de app nog geen pushberichten en ook is het niet mogelijk om mailtje te typen in de landscape modus. Dit zijn beide functionaliteiten die een mail-app wel erg goed kan gebruiken. Verder heeft de app ook geen goede ondersteuning voor Hotmail-adressen.

Kortom

Sparrow is een erg fraaie app met een fijne bediening. In de eerste versie zitten nog wel wat nadelen zoals het ontbreken van push-berichten en de landscape modus. Wanneer dit in de toekomst wordt toegevoegd dan is Sparrow een serieuze concurrent voor de standaard mail-app op je iPhone.

Beoordeling 7/10

Bekijk Sparrow verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Serieuze concurrent voor de standaard mail-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.