iPhone app: Samen foto's maken

Door: Robin Smit | 26 februari 2013 12:22

iPad

Het plaatsen van foto's op onder andere Facebook, Twitter en Instagram kan een leuke manier zijn om jouw leven te delen met de rest van de wereld. Zou het echter niet veel leuker zijn als jouw vrienden je kunnen helpen bij het maken van die ene perfecte foto? Met Pixplit is dit nu mogelijk.

Pixplit is een app waarmee je foto's kunt maken die worden samengesteld door verschillende personen. Hoe doe je dit? Eerst kies je een onderwerp voor een foto en vervolgens een raster. Binnen dit raster kunnen jijzelf en je vrienden een bepaald aantal foto's plaatsen die binnen het onderwerp van de totale afbeelding vallen. Zo kan je bijvoorbeeld allemaal iets dat je persoonlijk boeit plaatsen, maar het is ook mogelijk om afbeeldingen in elkaar door te laten lopen om zo een leuk geheel te creëren. De creaties die je maakt kun je delen op Facebook. Hiermee is Pixplit een leuke en vernieuwende manier om jouw leven met de wereld te delen.

Kortom

Pixplit is een leuke app waarmee je samen met vrienden verschillende foto's kunt samenvoegen tot een leuk geheel. De app is vernieuwend en daagt je uit om op een sociale manier foto's te delen met anderen.

Beoordeling 7/10

Download Pixplit in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

1 Reactie(s) op: iPhone app: Samen foto's maken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 21 december 2013 15:07 Anoniem
    ha gaay
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.