iPhone app: Recenseer nu zelf de optredens die jij bijwoont

Door: Robin Smit | 09 maart 2013 23:01

iPad

Het lijkt erop dat artiesten al een tijdje een goed middel hebben gevonden om de verliezen door piraterij te compenseren. De prijzen van concertkaartjes rijzen de pan uit en zorgen ervoor dat je jezelf wel even drie keer achter de oren krabt voordat je een kaartje voor jouw favoriete artiest koopt. Krijg je wel waar voor je geld? Met ShowScoop hoef je daar gelukkig niet meer aan te twijfelen.

ShowScoop is een app waarin gebruikers live optredens van artiesten kunnen beoordelen. Hierdoor ben je er snel genoeg achter of een bepaalde artiest de prijs van een concertkaartje echt wel waard is. De beoordelingen van live optredens worden gemaakt aan de hand van vier verschillende factoren, waardoor je een goed beeld kan krijgen van waarom een artiest nu wel of niet goed is. Naast deze vier factoren krijgen gebruikers ook de mogelijkheid nog algemene feedback op het optreden achter te laten. Uiteraard is het naast het lezen van reacties van anderen ook mogelijk om zelf jouw reactie op een optreden achter te laten.

Een handige functie binnen ShowScoop is de mogelijkheid om artiesten of gebruikers te volgen. Hiermee heb je altijd snel toegang tot de artiesten of gebruikers die voor jou interessant zijn. Helaas zijn er van artiesten uit Nederland nog weinig beoordelingen in de app te vinden.

Kortom

ShowScoop is een handige app voor personen die graag optredens van artiesten bijwonen. In de app kunnen gebruikers optredens van artiesten beoordelen, waardoor je nooit meer te veel geld betaalt voor een concert dat toch eigenlijk niet helemaal bracht wat je had gehoopt.

Beoordeling 8/10

Download ShowScoop Concerts in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Recenseer nu zelf de optredens die jij bijwoont

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.