iPhone app: Prachtig Google Analytics overzicht op je iPhone

Door: menno-van-bohemen | 19 juni 2012 08:51

Nieuws

Een van de meest gebruikte pakketten om website-bezoek mee te meten is Google Analytics. Dit pakket is gratis te gebruiken en daardoor populair bij beheerders van kleine websites, maar tegelijk erg uitgebreid, waardoor ook grote bedrijven de analyse software gebruiken. Op de website van Google Analytics is het mogelijk om uitgebreide rapporten en gedetailleerde statistieken over het websitebezoek te bekijken. Wil je echter een snelle toegang tot de cijfers op je mobiel, dan kun je beter een aparte app downloaden. Een mooi voorbeeld van een goede Google Analytics app is Analytics Tiles.

Iedere website of profiel dat je beheert in Google Analytics wordt in de app als aparte pagina weergegeven. Door te swypen kun je eenvoudig van pagina wisselen. Elke pagina bevat verschillende tegels met cijfers, grafieken of bijvoorbeeld de meest bekeken pagina. Door op een tegel te tappen, krijg je een uitgebreid overzicht te zien van de statistieken van die bijbehorende tegel.

De app is eenvoudig aan te passen. Je kunt de verschillende tegels zelf schikken en ook bepalen welke statistieken er worden weergegeven. Ook is het mogelijk om de kleur van de verschillende pagina's aan te passen.

Kortom

Analytics Tiles is een erg fijne app om op een snelle manier toegang te krijgen tot je Google Analytics statistieken. De interface is naar wens aan te passen en grafieken zijn duidelijk te bekijken. Echt een topper!

Beoordeling 9/10

Prijs: € 2,39

Download Analytics Tiles in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Prachtig Google Analytics overzicht op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.