iPhone app: Nooit meer een vergeten boodschapje

Door: Robin Smit | 08 april 2013 13:25

iPad

Je kent het vast wel. Ben je net langs de supermarkt gereden, kom je thuis en dan blijkt dat de melk op is. Je zou natuurlijk even terug kunnen rijden om alsnog een pak melk te gaan halen, maar met Shopster is dit niet nodig en zullen vergeten boodschappen tot het verleden behoren.

Shopster is een digitaal boodschappenlijstje voor je iPhone. Uiteraard hebben we vergelijkbare apps al vaker voorbij zien komen, maar zelden waren ze zo slim. Elke keer dat jij een product van je boodschappenlijstje wegstreept onthoudt Shopster waar je dat hebt gedaan. Op deze manier leert de app welke producten jij graag in welke winkel koopt. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om jou je te melden als je nog melk nodig hebt en toevallig in de buurt bent bij een plek waar je dat kunt halen.

Ondanks dat dit goed werkt is Shopster nog geen perfecte app. Zo kun je je voorstellen dat een rondje door de stad fietsen met een vol boodschappenlijstje kan resulteren in een behoorlijke lijst notificaties. Ook houdt de app continue bij waar je bent en waar jij je boodschappen doet. Ben je dus erg op je privacy gesteld dan is deze app geen aanrader voor jou.

Kortom

Shopster is een digitaal boodschappenlijstje dat bijhoudt waar jij welke producten koopt. Met behulp van deze informatie geeft de app je een reminder wanneer je in de buurt bent van een winkel waar je bepaalde producten op jouw lijstje kan aanschaffen. Dit werkt goed, maar helaas heeft de app nog enkele schoonheidsfoutjes.

Beoordeling 6/10

Prijs: € 0,89

Download Shopster in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Nooit meer een vergeten boodschapje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.