iPhone app: Nooit meer een optreden missen

Door: Robin Smit | 23 februari 2013 16:50

iPad

Er gaat natuurlijk niks boven het gevoel dat je krijgt tijdens een live optreden van jouw favoriete band. Wil je bij deze optredens aanwezig zijn, dan zal je echter wel goed de tourdata van die specifieke band moeten bijhouden, want voor je het weet heb je dat ene spetterende optreden gemist. Met Bandsintown zal dat je niet meer zo snel gebeuren.

Bandsintown is een app die een koppeling maakt met jouw Facebook en aan de hand van de muziek waar jij graag naar luistert, de data van optredens die jij echt niet mag missen voor je opzoekt. Naast artiesten waar jij vaak naar luistert, neemt de app in dit overzicht ook artiesten mee die aansluiten op jouw muzieksmaak. Mocht de band die je zoekt niet bij jouw persoonlijke aanbevelingen staan dan is het ook mogelijk hier specifiek op te zoeken. Erg handig is de mogelijkheid om vanuit de app direct te worden doorverwezen naar het juiste verkooppunt voor tickets voor het optreden.

Kortom

Bandsintown is een handige app voor iedereen die graag optredens bijwoont en nooit meer de data van deze optredens over het hoofd wil zien. De app geeft je namelijk een handig overzicht van alle optredens die bij jouw in de buurt worden gegeven een aansluiten op jouw persoonlijk muzieksmaak. Ook de mogelijkheid om direct te worden doorverwezen naar een verkooppunt voor tickets is erg handig.

Beoordeling 8/10

Download Bandsintown in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone app: Nooit meer een optreden missen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.