iPhone app: Makkelijk afspraken plannen via je iPhone

Door: menno-van-bohemen | 10 mei 2012 08:55

Nieuws

Met ruim een half miljoen apps in de App Store is het steeds lastiger om op te vallen. Alleen een leuk concept bedenken is niet genoeg; de app dient er ook nog eens goed uit te zien om een topper te worden. Invy is een app die er zeker goed uit ziet, en ook met de functionaliteiten zit het wel goed. De app helpt je met het plannen van een afspraak. Een functionaliteit die we kennen van websites als datumprikker.nl.

Een afspraak plannen gaat erg eenvoudig. Na het invullen van een titel en locatie nodig je je vrienden uit op basis van hun e-mail adres en kies je enkele beschikbare tijden. Je vrienden krijgen een e-mail als er een wijziging is, of een pushbericht indien ze net als jij gebruik maken van de Invy-app. Wanneer je als de organisator van de afspraak een definitieve datum hebt gekozen, dan wordt deze automatisch opgeslagen in de agenda van je iPhone. Vrienden die geen gebruik maken van de app krijgen een e-mail met daarin een agenda-bestand.

De app ziet er gelikt uit en werkt bovendien erg gemakkelijk. Helaas is de app alleen geschikt voor de iPhone en bovendien is de app niet gratis. Kijk dan ook niet gek op als je Android-vrienden gewoon datumprikker.nl blijven gebruiken.

Kortom

Invy is een app met een bekende functionaliteit, maar in een mooi nieuw jasje gestoken. Een afspraak inplannen is zo gedaan en bovendien kun je in de app chatten met de andere deelnemers. Een nadeel is dat je enkel vanuit de app een afspraak kunt inplannen. Vrienden zonder iPhone zullen dus eerder gebruik maken van de gratis datumprikker.nl.

Beoordeling 9/10

Prijs: €1,59

Bekijk Invy verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Makkelijk afspraken plannen via je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.