iPhone app: Maak nu vintage video's en deel ze direct

Door: tessa-vermeulen | 26 mei 2012 08:57

Nieuws

Wat je met Instagram al een tijdje kan doen, kan nu met Socialcam ook, maar dan voor video's. Deze app is volledig gericht op het maken en delen van filmpjes. Deze kan je vervolgens gemakkelijk voorzien van prachtige filters, thema's en muziek.

Middels het inloggen via Twitter, Facebook of e-mail, kunnen video's direct geplaatst en gedeeld worden. Het opnemen is zeer eenvoudig, klik op de rode knop en de Socialcam begint te filmen. Alvorens kan je door te swipen een van de vele filters instellen zoals kodak, grunge, electronica, bleach en nog veel meer. Eenmaal de video opgenomen, kan een titel worden toegevoegd, eveneens kan hier worden aangegeven of deze privé, publiekelijk of alleen aan volgers wordt getoond. Daarna kan de film nog gepimpt worden door het instellen van een thema (zoals new, travel en reporter) en een achtergrond muziekje.

Als jouw kunstwerkje volledig naar wens is, kan je deze aanbevelen aan vrienden en personen taggen. Publiceer de video online via Facebook, Twitter, YouTube, DropBox, Posterous en Tumblr, zodat hij echt niet gemist kan worden. Naast het uploaden van eigen video's kan je ook die van anderen bekijken via 'populair' en 'vrienden'.

Deze app ziet er ontzettend strak uit en biedt de benodigde informatie en opties. Het delen wordt op alle manieren eenvoudig gemaakt, en je kan tot in detail jouw video aanpassen. Daarnaast kan je zolang filmen als je wil. Is dit niet het fantastische broertje van Instagram?

Kortom

Socialcam biedt haar gebruikers de optie in een rap tempo een stylish filmpje neer te zetten. Met name de mogelijkheid tot het instellen van thema's en een achtergrond muziek maakt deze app volledig af. Daarnaast kan je gemakkelijk delen via de benodigde sociale media.

Beoordeling 9/10

Prijs: Gratis

Download Socialcam Video Camera in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Maak nu vintage video's en deel ze direct

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.