iPhone app: Maak jezelf wat vroeger wakker op een zonnige dag

Door: Robin Smit | 06 april 2013 13:02

iPad

Een rondje hardlopen op de vroege ochtend kan een heerlijke manier zijn om de dag te beginnen. Tenminste, dat geldt uiteraard alleen als het weer een beetje mee zit. Gelukkig is er nu iemand die je dat elke morgen in alle vroegte even komt melden.

Vanaf nu is er namelijk de iRun Weather Alarm Clock. Deze wekker checkt elke morgen het weer en maakt je iets eerder wakker als het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Dit doet de app door je twee verschillende wekkers in te laten stellen, namelijk een slecht-weer-wekker en een goed-weer-wekker. In de app heb je vervolgens zelf de mogelijkheid om te bepalen wat jij goed- of juist slecht weer vindt. De app kan hierbij rekening houden met het weertype, de temperatuur en de windsterkte. Dit systeem werkt prima en is niet alleen voor hardlopers, maar ook voor mensen die graag alles uit een zonnige dag willen halen de ideale uitvinding.

iRun Weahter Alarm Clock is verder een typische wekker zoals je die kent. Op het scherm van je iPhone zie je een digitale klok en de app biedt verschillende leuke melodieën om ‘s morgens mee wakker te worden.

Kortom

iRun Weather Alarm Clock is een handige wekker gericht op hardlopers die het tijdstip waarop je wordt gewekt aanpast aan het weer. De app biedt uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van de wekker en is ook een absolute aanrader voor iedereen die alles uit een zonnige dag wenst te halen.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 1,79

Download iRun Weather Alarm Clock in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone app: Maak jezelf wat vroeger wakker op een zonnige dag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.