iPhone app: Lees de gedachten van je huisdier

Door: tessa-vermeulen | 13 juni 2012 09:05

Nieuws

Wat als jouw kat of hond kon praten? Wat zijn de ware innerlijke overpeinzingen van jouw huisdier? Met de app CrossTuner kan je nu gedachten lezen.

De poort van het CrossTuner amusement gaat open. Met de radar kan je het gewenste object spotten. Hoewel de app geënt is op dieren, kunnen ook mensen op deze radar verschijnen. De knop onderin beeld kan volledig afgestemd worden op de aard van het object. Momenteel is het mogelijk een kat, hond of zombie op jouw vizier te krijgen. Al benieuwd wat de zombie aan het denken is?

Houdt het object binnen de omlijningen op het scherm, en er verschijnt een tekstballonnetje. Deze vertelt direct wat het object denkt! De teksten lopen natuurlijk volledig uiteen, zoals "Oh, ik heb een groter bed nodig!" tot "Ik wil jouw slippers opeten".

De app werkt echt op de lachspieren. Met name bij het opnemen van een video. Wanneer je het camera-icoon gebruikt, maakt CrossTuner een filmpje, inclusief de tekstballonnen. Uiteindelijk kan een titel en een beschrijving worden toegevoegd, welke je vervolgens kan delen via Facebook of YouTube.

Het design van deze app is gericht op een mysterieus radar spel, door de opening van de poort en het richten van het vizier. Dit thema past goed bij het heimelijk lezen van gedachten.

Kortom

Dat deze app binnen de categorie amusement valt mag duidelijk zijn. Er kunnen ontzettend grappige filmpjes worden gemaakt, welke vervolgens gedeeld kunnen worden op de sociale media. Wellicht een leuke manier om eens een goed gesprek met jouw huisdier te voeren

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Download CrossTuner in de AppStore

1 Reactie(s) op: iPhone app: Lees de gedachten van je huisdier

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 4 april 2016 21:14 Anoniem
    Leuk
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.