iPhone app: In een handomdraai PDF's maken van je hard-copy documenten

Door: menno-van-bohemen | 16 juni 2012 08:56

Nieuws

Dat de steeds beter wordende camera in je iPhone een geduchte concurrent gaat worden voor de losse compactcamera's is over het algemeen wel bekend. Maar je kunt de camera natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het scannen van documenten en aantekeningen. TurboScan is een handige app die je helpt om leesbare scans te maken.

Turboscan is eigenlijk een heel eenvoudige app. Je kunt een foto maken van een document of aantekening, maar je kunt er ook voor kiezen om een afbeelding uit je cameraroll te 'scannen'. Na het aangeven van de afmetingen van het te scannen oppervlak kun je, net als bij een echt kopieerapparaat, kiezen tussen zwart-wit en kleur. Ook het instellen van de kleurintensiteit is mogelijk.

Gescande afbeeldingen kun je eenvoudig als afbeelding of pdf-bestand door sturen en ook aan een koppeling met Dropbox is gedacht. Een handige feature is de SureScan-optie. Hiermee worden 3 foto's van de scan gemaakt, waarna het beste resultaat overblijft.

Kortom

TurboScan is een handige applicatie voor het scannen en doorsturen van losse documenten of aantekeningen. De tekst wordt duidelijk onderscheiden en is in de meeste gevallen goed leesbaar.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 1,59

Download TurboScan in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: In een handomdraai PDF's maken van je hard-copy documenten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.