iPhone app: Handige camera-app voor de mooiste kleurenfoto’s

Door: Robin Smit | 30 maart 2013 19:30

iPad

Een echte liefhebber van zwart-wit fotografie is ongetwijfeld bekend met de app Hueless. Deze app geeft je de mogelijkheid om alles uit jouw zwart-wit foto’s te halen met indrukwekkende instelmogelijkheden voor je camera. Voor wie liever wat kleur aan zijn foto’s toevoegt is er nu ook Huemore.

Huemore is een app waarmee jij de beste kleurenfoto’s kunt maken. Nu hebben we vergelijkbare apps de laatste tijd vaker gezien, maar Huemore belooft haar gebruikers verder te gaan dan wat we eerder hebben gezien. Zo heb je tijdens het maken van een foto de mogelijkheid om bijvoorbeeld de helderheid in te stellen of aan te geven dat er een extra hoge ISO-waarde moet worden gebruikt. Ook is het mogelijk bepaalde kleuren meer te accentueren om zo precies de foto te maken zoals jij die in je hoofd hebt.

Huemore biedt verder de mogelijkheid om verschillende rasters te gebruiken voor het nemen van een foto. Andere functies zoals het aanzetten van de flitser voordat je een foto neemt kunnen ook erg handig zijn wanneer je een foto probeert te maken in een donkere omgeving.

Kortom

Huemore is een handige app voor mensen die het belangrijk vinden dat kleuren in foto’s goed uitkomen. In de app kunnen namelijk bepaalde kleuren worden geaccentueerd bij het maken van een foto. Ook biedt Huemore enkele handige opties die het fotograferen in donkere omgevingen kinderspel maken.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 1,79

Download Huemore in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Handige camera-app voor de mooiste kleurenfoto’s

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.