iPhone app: Grote bestanden verzenden en ontvangen met de iPhone

Door: tessa-vermeulen | 21 juni 2012 09:08

Nieuws

Heb jij misschien moeite met het tegelijkertijd versturen van grote bestanden via jouw telefoon? Dan heb je met Kicksend dit probleem opgelost. Binnen een handomdraai verzend je vele foto's, video's, PDF's, PSD's en docs.

Het inloggen en aanmaken van een account duurt even, maar als eenmaal jouw e-mailadres is geverifieerd, kan je aan de gang. Middels het camera-icoon kunnen zowel bestaande als direct geproduceerde foto's/video's worden verzonden. Heb je een geschikt document aangewezen, dan wordt deze direct in een uitgaande mail, via jouw Kicksend-account, geplaatst. Dit geldt ook voor het kiezen uit bestaande bestanden. Een pluspunt ten opzichte van jouw standaard bibliotheek is dat meerdere bestanden tegelijk aangevinkt kunnen worden. Je hoeft dus geen aparte mailtjes te verzenden.

Het daadwerkelijk verzenden is vervolgens een eenvoudige klus. Bovenaan het scherm is duidelijk zichtbaar hoeveel files worden verzonden. Daarnaast is het aantal MB te zien, verschijnen er kleine iconen en kan je meerdere ontvangers toewijzen. Met name het verzenden van zeer grote bestanden is een kwaliteit van Kicksend.

Alhoewel er wordt gepretendeerd dat je geen Kicksend account nodig hebt voor het openen van de files, wordt je, als ontvanger, wel eerst naar de website geleid. Om de bestanden te openen, wordt je toch vriendelijk verzocht een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Kortom

Voor het verzenden van grote bestanden op jouw telefoon is Kicksend een handige tool. Je kan op snelle wijze meerdere documenten aanvinken, vriendenlijsten aanmaken en de bestanden mailen. Wel is het zaak even een account aan te maken, wat zowel geldt voor de zender als ontvanger.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Download Kicksend in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Grote bestanden verzenden en ontvangen met de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.