iPhone app: Foto's maken en bewerken was nog nooit zo leuk!

Door: tessa-vermeulen | 29 juni 2012 09:02

Nieuws

We vinden het allemaal leuk om gekke, grappige en artistieke foto's te maken en te bewerken, toch? Snaptime helpt je hierbij. Met de fantastische filters heb je binnen no-time zo'n kunstwerkje op je scherm.

Alhoewel het aanmaken van een account niet verplicht is, kan het handig zijn wanneer je gebruik wil maken van het Snapti.me netwerk. Net als Instagram biedt Snaptime de mogelijkheid tot het delen van de gemaakte foto's binnen een eigen netwerk.

Het maken van de foto's is zeer eenvoudig. Middels het camera-icoon kan je simpelweg fotograferen. Snaptime ondersteunt beide camerafuncties (achter en voor). Tegelijkertijd kan je aan de slag met de diverse filters. Met 27 verschillende effecten en 38 filters zijn de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan afbeeldingen bijvoorbeeld 'twisten', 'uittrekken' en 'rondmaken' en tegelijkertijd ook de kleuren veranderen om een totaal ander beeld te produceren. Oftewel, laat jouw creativiteit de vrije loop.

Iedere filter die je toepast wordt live getoond in een preview. Je ziet dus meteen het resultaat. Daarnaast is de kwaliteit en het design van de app fantastisch. Snaptime is perfect naar stijl en functie vormgegeven.

Ben je trots op jouw bewerkte foto en zou je het willen delen met vrienden? Natuurlijk zijn de verschillende social media geïntegreerd. Middels Facebook, Twitter of e-mail kunnen jouw bestanden verzonden worden.

Kortom

Het is niet makkelijk een tegenhanger te zijn van Instagram, maar Snaptime is hierin met vlag en wimpel geslaagd. Met name het mixen van de verschillende filters, het prachtige design en de kwaliteit van de gemaakte foto's maakt deze app een aanrader. Foto's maken en bewerken is nu nog leuker.

Beoordeling 9/10

Prijs: Gratis

Download Snaptime in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Foto's maken en bewerken was nog nooit zo leuk!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.