iPhone app: Eenvoudig het nieuws van je favoriete websites volgen

Door: menno-van-bohemen | 02 mei 2012 09:01

iPad

Nu steeds meer nieuws via het internet te volgen is, de websites en blogs als paddestoelen uit de grond schieten is het bijna een dagtaak om op de hoogte te blijven van al het hete nieuws. Gelukkig zijn er trucjes om altijd op de hoogte te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete nieuwsbronnen volgen op Twitter, of je abonneren op de RSS-feeds van een website.

Alle verzamelde RSS-feeds kun je eenvoudig lezen via de app Reeder. Dat is handig, want ook als je even geen verbinding hebt met het internet kun je alle berichten gewoon lezen. Bovendien is de opmaak van de berichten geoptimaliseerd voor het lezen op je iPhone. Je hebt dus geen last van vervelende reclames of websites waarbij je continue moet scrollen.

Reeder werkt op basis van je Google Reader account. Na het inloggen krijg je alle feeds te zien waarop je bent geabonneerd. De app kent erg veel mogelijkheden en de bediening is eenvoudig. Wanneer je een artikel graag later terug leest, dan kun je deze gemakkelijk toevoegen aan je favorieten.

Kortom

Reeder is een uitgebreide RSS-reader voor je iPhone. De app ziet er misschien wat saai uit, maar kent vele mogelijkheden. Het delen van een interessant artikelen kan op bijna alle mogelijke manieren, van e-mail tot Facebook.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 2,39

Bekijk Reeder verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Eenvoudig het nieuws van je favoriete websites volgen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.