iPhone app: Eenvoudig de goedkoopste vliegtickets op je iPhone

Door: tessa-vermeulen | 03 mei 2012 09:03

Nieuws

Naar het reisbureau gaan is er nu helemaal niet meer bij. Met SeatGuru kan je gemakkelijk en snel onderweg je vlucht zoeken en boeken.

Met drie verschillende opties kan je bij SeatGuru zoeken naar vluchten, de status van je vlucht en een 'seat map' bekijken. Als je opzoek gaat naar een vlucht, vul in onder het tabblad 'search for flights' alle benodigde gegevens in. De app gaat opzoek naar alle beschikbare vluchten binnen jouw zoekcriteria. Uiteindelijk wordt er een lijst getoond, gesorteerd op prijs, waarbij de goedkoopste vlucht wordt gemarkeerd.

Eigenlijk zit de taak van SeatGuru er nu op, het boekingsproces gaat namelijk vervolgens over naar de aanbieder van de vlucht. Wel kan je na het boeken nog de status van je vlucht bekijken. Toets simpelweg het vluchtnummer in en je krijgt informatie over de tijden, de vertrekhal en de plattegrond van het vliegtuig. Mag jij deze vlucht echt niet missen? Dan kan je een alert instellen, welke via de mail verstuurd zal worden.

Het design van de app straalt veel rust uit en is zeer overzichtelijk. Helaas is het boekingssysteem niet geïntegreerd, waardoor je wordt doorverwezen naar een website. Op een klein telefoonscherm is deze dan minder goed zichtbaar. Daarnaast biedt het niet meer informatie zoals 'de beste deals' en heeft het geen persoonlijke pagina's als 'mijn vluchten'. De app van My Cheaptickets biedt dit bijvoorbeeld wel.

Kortom

SeatGuru biedt uitgebreide informatie over vluchten en laat je makkelijk zoeken naar de goedkoopste vlucht. Daarnaast kan je de plattegrond van het vliegtuig bekijken en een alert instellen. Helaas is het boekingssysteem niet geïntegreerd en geeft de app geen leuke ticket-aanbiedingen of een persoonlijke pagina.

Beoordeling 6/10

Prijs: Gratis

Bekijk SeatGuru verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Eenvoudig de goedkoopste vliegtickets op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.