iPhone app: Een topper voor het op orde brengen van je financiën

Door: menno-van-bohemen | 08 februari 2012 08:39

Nieuws

We belanden van de ene crisis in de andere. Het is belangrijker dan ooit om goed op je centen te letten. Een ouderwets huishoudboekje bijhouden kan hierbij handig zijn. Maar waarom gebruik je daar niet gewoon je iPhone voor? MoneyBook biedt uitkomst.

Moneybook is een simpele maar doeltreffende app die je op fraaie wijze inzicht geeft in je inkomsten en uitgaven. Om te beginnen geef je op hoeveel je maandelijks te besteden hebt. Vervolgens geef je per betaling op welk bedrag je hebt uitgegeven en onder welke categorie deze valt. Ook is het mogelijk om extra inkomsten, bijvoorbeeld een gewonnen prijs uit de loterij, in te voeren in de app.

Maandelijks terugkerende inkomsten en uitgaven zoals huur, verzekeringen en bijvoorbeeld je studiefinanciering kun je eenvoudig toevoegen en hierbij kun je aangeven op welke dag van de maand dit bedrag wordt af- of bijgeschreven.

Wanneer je de iPhone draait krijg je door middel van staafdiagrammen precies te zien welke kosten je hebt gemaakt per categorie. Handig om te vergelijken.

Wil je dit digitale huishoudboekje ook op je andere devices gebruiken? Dan kun je makkelijk synchroniseren met de online dienst 'MyMoneyBook'.

Kortom

MoneyBook is een mooi vormgegeven app die ook nog is handig is in gebruik. Een topper die je kan helpen om je financiën op orde te krijgen.

Beoordeling 9/10

Bekijk MoneyBook verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Een topper voor het op orde brengen van je financiën

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.