iPhone app: E-mail beheren wordt een eitje

Door: Robin Smit | 02 april 2013 20:24

iPad

Zullen we het eens over je mailbox hebben? Juist, die plek die dagelijks wordt overspoeld met berichten die je eigenlijk allemaal zou moeten lezen en waar je eigenlijk ook iets mee zou moeten doen. In dat opzicht heeft je mailbox eigenlijk wel wat weg van een takenlijstje. Dat dachten de makers van Mailbox ook.

Mailbox is een e-mail app die e-mail op een volledig andere manier bekijkt dan we eerder hebben gezien. De app laat je jouw berichten namelijk archiveren als taken. Hierdoor is de kans dat je een mailtje vergeet niet zo groot meer en misschien nog wel belangrijker, er is weer overzicht in je mailbox.

Hoe werkt dit? Wanneer je een e-mail binnen krijgt kun je hier in Mailbox verschillende dingen mee doen. Zo kun je de mail verwijderen, markeren als voltooid, later terug laten komen als een reminder of toevoegen aan een lijst. Dit doe je door simpelweg met je vinger naar links of rechts te vegen over een e-mail. Het uiteindelijke doel hiervan is je mailbox volledig leeg tebkrijgen door alle mails die je krijgt direct af te handelen of ze op te slaan voor later.

Mailbox is verder een app die er prachtig uitziet en door de minimalistische interface ook nog eens erg overzichtelijk is. Helaas is Mailbox een app die alleen werkt in combinatie met Gmail accounts en bovendien is er een wachtlijst om de app te mogen gebruiken. Wie aan de slag wil met de app kunnen we dus aanraden om zo snel mogelijk in de rij aan te sluiten.

Kortom

Mailbox is een volledig nieuwe manier van het beheren van je mail. De app richt zich op het leegmaken van je mailbox door e-mails direct af te handelen of ze later als reminder terug te krijgen. Helaas werkt de app alleen met Gmail accounts en is er een wachtlijst.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Download Mailbox in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: E-mail beheren wordt een eitje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.