iPhone app: Digitale checklist voor je vakantie

Door: tessa-vermeulen | 21 mei 2012 09:03

iPad

Moet jij ook elke keer weer nadenken wat mee te nemen op vakantie? Met de app My Travel Bag kan je gemakkelijk bijhouden welke items er nog in je koffer moeten.

De app maakt simpelweg een lijstje van alle items die jij invoert. Via het hoofdmenu kan je producten toevoegen door deze een naam te geven en een icoon toe te wijzen. Ieder icoon staat voor een categorie zoals kleding, documenten of eten. Daarnaast kan je voor ieder item ook de mate van belangrijk aangeven door het toekennen van sterren. Moet je bijvoorbeeld echt niet vergeten je sokken mee te nemen, geef deze dan drie sterren. Als je de volledige lijst eenmaal hebt gemaakt, en je bent klaar om in te pakken, kan je items aanvinken die al in je koffer liggen. Op deze manier is het overzichtelijk wat je nog moet voorbereiden. Onderaan het scherm kan je aanvinken dat je alleen de niet-ingepakte items wil laten weergeven. Daarnaast kan je items sorteren per categorie, verwijderen of de gehele lijst verwijderen.

De app ziet er speels uit en is zeer eenvoudig in gebruik. Wellicht kost het veel tijd om een lijstje te maken, maar goed, dan blijft deze ook altijd binnen handbereik. Helaas is het niet mogelijk te delen via My Travel Bag. Als je met vrienden op vakantie gaat, is het toch handig als je jouw vakantielijstje even kan doorsturen.

Kortom

My Travel Bag maakt het mogelijk op je telefoon een lijstje bij te houden betreffende jouw kofferinhoud. Je kan zelf een naam geven aan het item en deze direct in een categorie plaatsen. Het gebruik is zeer simpel en de app heeft een prettig design. Wellicht kan het delen van je lijstje nog worden toegevoegd.

Beoordeling 8/10

Prijs: 1,59

Download My Travel Bag in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Digitale checklist voor je vakantie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.