iPhone app: Digitaal huishoudboekje

Door: Robin Smit | 22 april 2012 08:59

Nieuws

EyeWally is een digitaal huishoudboekje van Nederlandse bodem. De App is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, maar schiet te kort in de mogelijkheden.

In EyeWally kan de gebruiker een maandelijks budget instellen. Dit budget kan worden onderverdeeld in deelbudgetten die door de gebruiker zelf kunnen worden gespecificeerd. Vervolgens is het de bedoeling dat de gebruiker alle uitgaven die worden gedaan in de app opgeeft en aangeeft in welke categorie deze uitgave valt. Vaste uitgaven kunnen zo worden ingesteld dat ze maandelijks automatisch worden ingevuld.

In een handig overzicht kan nu worden bekeken hoeveel budget er nog voor de huidige maand beschikbaar is. Dit wordt zowel algemeen als per categorie weergegeven.

Alhoewel EyeWally een erg handige app is om financiën mee op orde te houden, zijn de mogelijkheden vrij beperkt. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om onverwachte inkomsten op te geven. Daarnaast werkt de app alleen per kalendermaand. vergelijkbare apps als Moneybook en iFinance bieden wel meer functionaliteit. Een handige extra functionaliteit die EyeWally biedt is de mogelijkheid om de gegevens uit de app ook overzichtelijk online in te zien.

Kortom

EyeWally is een app die helpt bij het bijhouden van een huishoudboekje. De app is erg eenvoudig in het gebruik, maar mist in vergelijking met bijvoorbeeld Moneybook enkele functies. Een leuk pluspunt aan EyeWally is de mogelijkheid om financiën online in te zien.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Bekijk EyeWally verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Digitaal huishoudboekje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.