iPhone app: De sociale reisgids

Door: Robin Smit | 15 april 2012 08:57

iPad

Travel Guide TouristEye is een app die de gebruiker de mogelijkheid biedt om reizen te plannen en reisinformatie te vergaren. De app voegt hier een leuke sociale twist aan toe waardoor het eenvoudig is om de beste locaties te vinden.

In het beginscherm van de app worden de reizen van de gebruiker, de plaatsen om te ontdekken en het persoonlijke paspoort weergegeven. Bij het tabblad met de eigen reizen kan de gebruiker zelf reizen samenstellen met onder andere stedentrips en interessante locaties. Hierbij is het mogelijk te bekijken wat andere gebruikers vinden van deze locaties, waardoor eenvoudig leuke plaatsen kunnen worden gevonden. Om de informatie ook tijdens de vakantie te raadplegen, is het mogelijk reizen op te slaan voor offline gebruik. Helaas is de informatie in de app te summier om als volledige vervanging van een reisgids te fungeren. Op dit punt is bijvoorbeeld de app Wikihood een betere optie.

Door middel van de functie om locaties te ontdekken, weet de app goed dienst te doen als bron van inspiratie. In het persoonlijke paspoort kan de gebruiker aangeven waar hij is geweest en vervolgens een waardering aan deze locaties geven.

Kortom

Travel Guide TouristEye is een app die het mogelijk maakt om op een leuke manier reizen te plannen en nieuwe plaatsen te ontdekken. Daarnaast brengt de app vernieuwende sociale elementen met zich mee. De app is echter niet zo uitgebreid als bijvoorbeeld Wikihood.

Beoordeling 8/10

Bekijk Travel Guide TouristEye verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: De sociale reisgids

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.