iPhone app: De personal trainer die altijd met je meegaat

Door: Robin Smit | 25 maart 2013 12:59

iPad

Het mag duidelijk zijn dat je zonder personal trainer behoorlijk wat discipline nodig hebt om jouw lichaam in vorm te krijgen. Naar de sportschool gaan is namelijk de eerste uitdaging, maar daar eenmaal aangekomen moet je je ook nog eens bezig gaan houden met de juiste oefeningen. Elite Gym Trainer Pro helpt je hier een handje bij.

Elite Gym Trainer Pro is een uitgebreide app die het mogelijk maakt om trainingsschema’s voor de sportschool te maken die volledig zijn aangepast op jouw lichaam. Zo kun je binnen de app aangeven hoe vaak je wil trainen, wat je wil bereiken met deze training en hoe jouw lichaam in elkaar steekt. De app maakt vervolgens een gevarieerd trainingsschema met verschillende oefeningen dat aangepast is op jouw wensen. Alle oefeningen in Elite Gym Trainer Pro worden duidelijk uitgelegd met behulp van tekst en een video. Een groot voordeel aan de oefeningen is dat je deze in veel gevallen met wat gewichten thuis ook zou kunnen doen.

Elite Gym Trainer Pro weet zich van vergelijkbare apps te onderscheiden door de uitgebreide mogelijkheden die je worden geboden. Helaas resulteert dit er wel in dat beginnende gebruikers wellicht even bezig zijn voordat ze de app helemaal door hebben. Hiervoor zou een beschrijving bij de afzonderlijke onderdelen een goede toevoeging zijn.

Kortom

Elite Gym Trainer Pro is een goede app voor iedereen die graag een goed trainingsschema voor in de sportschool wil samenstellen dat volledig is aangepast op zijn of haar wensen. De app biedt een duidelijke uitleg voor alle oefeningen, maar is op bepaalde vlakken zo uitgebreid dat beginnende gebruikers de app als onduidelijk kunnen ervaren.

Beoordeling 7/10

Prijs € 1,79

Download Elite Gym Trainer Pro in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: De personal trainer die altijd met je meegaat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.