iPhone app: De kortste weg naar een ambachtelijk ijsje

Door: Robin Smit | 30 juni 2012 09:09

Nieuws

We hebben allemaal wel eens zo'n dag waarop we spreekwoordelijk gezegd een moord zouden doen voor een lekker koud ijsje. Als de temperatuur stijgt, heb je in een vreemde stad, niet altijd zin om in de hitte op zoek te moeten naar een ijssalon. De app zoek ijssalon zou je die zoektocht moeten besparen.

De app is waarschijnlijk een van de meest eenvoudigste apps die je ooit zal zien. Toch zegt dit niets over de werking van de app, want deze doet precies wat hij belooft te doen. De app opent met een kaart van jouw omgeving. Vervolgens worden op deze kaart de ijssalons die in de app zijn opgenomen weergegeven. Eventueel kun je ook op een andere locatie zoeken. Wanneer je een ijssalon selecteert, worden de gegevens van de salon op je scherm getoond.

Alhoewel er veel ijssalons zijn opgenomen in de app, betreffen het alleen ambachtelijke ijssalons die lid zijn van de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders. Uiteraard vind je hierdoor niet de minste ijssalons, maar wanneer je ook tevreden bent met een Raketje is deze app misschien niet helemaal wat je zoekt.

Kortom

Zoek IJssalon is een app waarmee veel ambachtelijke ijssalons eenvoudig op de kaart kunnen worden gevonden. Hierbij moet wel worden gezegd dat dit alleen ijssalons zijn die zijn aangesloten bij de Vereniging van Ambachtelijke Ijsbereiders. Wanneer je dus op zoek bent naar een eenvoudig, maar o zo lekker Raketje zal de app je dus niet van dienst zijn.

Beoordeling 6/10

Prijs: Gratis

Download Zoek Ijssalon in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: De kortste weg naar een ambachtelijk ijsje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.