iPhone app: Culinaire inspiratie voor de barbecue

Door: tessa-vermeulen | 25 juni 2012 09:04

Nieuws

Heb jij een fantastische Weber, maar weet je geen spannende culinaire gerechten te fabriceren? Dan kan je nu met deze app Weber's on the Grill met meer dan 250 recepten inspiratie opdoen.

Direct heb je toegang tot een uitgebreide lijst van gerechten, welke in tien verschillende categorieën zijn geplaatst. Betreffende producten die je op de barbecue wil leggen is er keuze uit: varkensvlees, gevogelte, vis en groenten. Daarnaast kan je ook zoeken via voorgerechten, dessert, kruidenmengsel, marinades en sausen. Iedere categorie geeft een groot aantal recepten tot in detail uitgewerkt. In eerste instantie wordt de naam van het gerecht, de grilltijd en een afbeelding getoond.

Als je eenmaal een geschikt gerecht hebt gevonden, klik deze aan, en ook de bereidingstijd, het aantal personen en een uitgebreide bereidingswijze worden weergegeven. Bovenin het scherm kan je het recept mailen of notities opschrijven. Als kers op de taart, kan je het recept ook nog aanmerken als favoriet en aan je boodschappenlijstje toevoegen.

Naast het aanreiken van recepten, geeft Weber ook een lesje snijtechnieken. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je een oester moet openen of een hele kip moet snijden, kijk dan onder het tabblad 'technieken'. De Grill Gids en Grill Timer gaan dieper in op de technieken van het grillen. Zet de timer aan en jouw vlees verbrand echt niet meer.

Kortom

De app ziet er goed uit en maakt gebruikt van eenvoudige zoekmachines. De verschillende features zoals de timer en Grill Gids werken zeer goed. Daarnaast is de toevoeging van een favorietenlijst en een boodschappenlijst echt een pluspunt.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 3,99

Download Weber's on the Grill in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Culinaire inspiratie voor de barbecue

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.