iPhone app: Automatisch het EK speelschema en uitslagen in je agenda

Door: menno-van-bohemen | 31 mei 2012 08:52

iPad

Het EK voetbal staat weer voor de deur en overal waar je komt wordt je overladen met oranje-gadgets en handige speelschema's die je zo klein op kunt vouwen, dat ze in je portemonnee passen. Heb je geen trek in al die papieren gadgets of heb je het speelschema liever digitaal beschikbaar? Dan kun je gebruik maken van een van de digitale kalender-apps die je kunt vinden in de appstore. Ook kalender-maker Schedjoules heeft een app gemaakt waarin alle wedstrijden van het EK staan.

De app zelf is erg simpel opgebouwd. Je kunt de te spelen wedstrijden zien per land, speelstad of poule, maar je kunt ook alle wedstrijden in een keer bekijken. De kwart- en halve finales worden automatisch bijgewerkt wanneer duidelijk is welke teams het tegen elkaar opnemen. Tot zover is de app vrij sober.

De echte meerwaarde van deze app zit in de export-functie naar de agenda van de iPhone. Je kunt bepaalde wedstrijden, maar ook het gehele speelschema opslaan in de agenda van je iPhone. Ook deze wedstrijden worden automatisch geüpdatet. Het is dus goed mogelijk dat je de app een keer start, een export naar de agenda uitvoert, en de app daarna nooit meer opstart.

Kortom

Euro 2012 Kalender-app is een heel eenvoudige app die voornamelijk dient om een automatisch speelschema van het EK voetbal in de agenda van je iPhone te zetten. Het is handig dat de agenda's automatisch worden geüpdate, maar er zijn apps over het EK die een stuk meer informatie bieden.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,79

Download Euro 2012 Schedule in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Automatisch het EK speelschema en uitslagen in je agenda

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.