iPhone app: Altijd toegang tot jouw foto's, en die van je vrienden

Door: Robin Smit | 06 maart 2013 16:48

iPad

Je kent het vast wel. Je gaat samen met een stel vrienden op vakantie of iets anders leuks doen, iedereen lijkt foto's te maken, maar uiteindelijk zie je de helft van deze foto's nooit meer terug. Met Motlee zal je nu nooit meer een foto missen.

Motlee is een app waarmee je gezamenlijke fotoalbums kan aanmaken met andere gebruikers. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om samen met een stel vrienden foto's te maken op vakantie. de foto's die je maakt worden vervolgens automatisch samengevoegd in één album. Trouwe Apple gebruikers zullen deze functionaliteit waarschijnlijk herkennen in de vorm van de onlangs geïntroduceerde gedeelde Fotostreams. Uniek aan Motlee is echter dat de app zowel voor Android als iOS beschikbaar is en de kans hiermee groot is dat veel van je vrienden de app ook kunnen gebruiken.

Een groot nadeel aan Motlee is dat alleen foto's die met behulp van de app zijn gemaakt worden toegevoegd aan de gedeelde albums. Foto's die je met een andere app, bijvoorbeeld de standaard camera, maakt zullen dus niet worden gedeeld. Hier komt nog eens bij dat alle foto's worden bijgesneden tot een vierkant. Wat wel weer erg handig is aan Motlee is de mogelijkheid om de gedeelde albums direct te delen op Facebook, hierdoor kan je iedereen direct kan laten zien waar jij je mee bezig houdt.

Kortom

Motlee is een app waarmee het mogelijk is om gedeelde fotoalbums te maken met andere gebruikers. Een groot voordeel hierbij is dat de app zowel voor Android als iOS beschikbaar is. Helaas is het delen van foto's niet heel gebruiksvriendelijk en moeten foto's worden bijgesneden voor ze kunnen worden gebruikt. Dit maakt van Motlee een app met veel potentie, maar ook een die nog veel aandacht behoeft.

Beoordeling 5/10

Download Motlee in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Altijd toegang tot jouw foto's, en die van je vrienden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.