iPhone app: Altijd en overal een etentje regelen

Door: carolien-danckaerts | 03 februari 2012 08:51

Nieuws

Heerlijk uit eten of even snel langs een eetcafé, het maakt niet uit wat je wil maar een reservering maken is altijd een goed idee. Met TafelReserveren kun je vanaf de iPhone makkelijk een restaurant zoeken, recensies lezen en - mits het bevalt - een tafeltje reserveren.

Het hoofddoel van deze app is uiteraard het reserveren van een tafel in een restaurant. Om een restaurant te vinden kun je zoeken op naam, plaats, keuken, prijs enzovoorts. Het reserveren gaat heel simpel: je vult de groepsgrootte, het gewenste tijdstip, de datum en plek van voorkeur in en je bent klaar. TafelReserveren toont ook welke restaurants hoog scoren bij de beoordelaars als Gaultmillau, Lekker en Michelin. Een andere leuke bijkomstigheid zijn de recensies die je kunt opvragen, onder andere van IENS en Eet.nu.

TafelReserveren is een overzichtelijke app waar de 'reserveren' knop echt uitspringt. Door de gekozen opbouw is het makkelijk kiezen. Wil je iets meer weten over een restaurant? Onder de grote knop staat verdere informatie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wat erg makkelijk is aan TafelReserveren is dat je ook zelf een recensie kunt schrijven. Zo hoef je niet te switchen naar IENS om je mening te geven. Een minpuntje is dat niet alle restaurants in de app staan en ook niet alle recensies worden overgenomen.

Kortom

TafelReserveren is een fijn werkende app die een goed overzicht biedt van restaurants. Het reserveren gaat heel makkelijk en het is prettig dat je nog maar één app nodig hebt om restaurants te ontdekken, recensies te lezen en te reserveren. Deze app is hard op weg om een plek te veroveren tussen de favorieten van hen die van lekker eten houden.

Beoordeling 8/10

Bekijk TafelReserveren verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Altijd en overal een etentje regelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.