iPhone als pdf-scanner

Door: Robbin Ooijevaar | 07 november 2012 15:00

How To

De meeste mensen gebruiken een scanner sporadisch om een document te kunnen versturen via mail. Voor deze toepassing is het apparaat een flinke 'sta-in-de-weg'.

Dankzij de app Doc Scan PDF Document Scanner (verkrijgbaar via de Apple App Store) kunt u goede scans maken van velletjes papier, posters en ander beeld, en dat alles direct via uw iPhone.

Neem tijdens het scannen een ruime marge om het te scannen papiertje, het hoeft niet recht te liggen. Doc Scan PDF Document Scanner herkent de buitenmaten en corrigeert het beeld automatisch. Gaat dit niet zoals u wenst, dan kunt u het handmatig bijstellen.

Bewaren en versturen

Het eindresultaat kan worden bewaard in diverse formaten, waarvan pdf en jpg de meest voor de hand liggende zijn. U kunt de scan bewaren op uw iPhone, maar ook direct vanuit de app versturen via mail. De gratis versie van de app heeft alles in huis om uw scanner te vervangen als het gaat om scannen naar pdf/jpg voor mailgebruik. Optioneel is een betaalde pro-versie beschikbaar waarmee u de scans kunt bewaren in diverse clouddiensten.

Doc Scan PDF Document Scanner maakt van uw camera een goede scanner met automatische papierdetectie.

0 Reactie(s) op: iPhone als pdf-scanner

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.