iPhone 5c case op Amazon.com

Door: matthijs-van-den-broek | 31 juli 2013 10:20

Nieuws

Als zelfs de case- en toebehoren fabrikanten er vanuit gaan dat de Apple iPhone 5C er komt, dan zal het wel zo zijn, toch? Op Amazon.com is een case opgedoken die past bij de iPhone 5C. Dat is de naam voor de langverwachte budget iPhone, die eerst door het leven ging als iPhone Lite.

Het is redelijk ongebruikelijk, schrijft MacRumors, dat een hoesjesfabrikant alvast spullen op Amazon.com zet terwijl de iPhone 5C nog niet eens is aangekondigd en zelfs de afmetingen van het apparaat onduidelijk zijn. Dan lijkt het wel een grote gok om al te beginnen met productie.

Toch durfde het bedrijf Elago het alvast aan om op Amazon een hoesje te zetten voor de iPhone 5C. Wat er gebeurt als je dat hoesje bestelt en hoe flexibel dat hoesje is (stiekem een one-size-fits-all) dat weten we op dit moment niet.

Onderstaande foto die op een Chinese website is verschenen, toont wat misschien wel de winkelverpakking is van de komende budget variant van de iPhone. Op de verpakkingen zie je duidelijk de naam 'iPhone 5C' prijken.

AppleInsider denk te weten dat de 'C' in de naam op de verpakking mogelijk zou kunnen staan voor 'color', en dat is Engels voor kleur. Kijken we naar de geruchtenstroom die MacWorld over de iPhone Lite en de plastic budget iPhone heeft bijgehouden, dan lijkt dit niet onlogisch: de plastic variant van de iPhone 5 zou in meerdere felle kleuren op de markt komen.

Er zijn de laatste weken al verschillende foto's opgedoken waarop mogelijk de iPhone Lite te zien is, de goedkopere versie van de iPhone 5. Afgelopen weekend dook er een nieuwe foto op, die de nieuwe iPhone voor het eerst in hoge kwaliteit toont.

De foto werd gepubliceerd op Weibo, de Chinese variant op Twitter. Op de afbeelding is de achterkant van de telefoon te zien, welke veel gelijkenissen vertoont met eerder uitgelekte foto's. Verwacht wordt dat Apple de iPhone Lite (of iPhone 5c) later dit jaar op de markt brengt.

1 Reactie(s) op: iPhone 5c case op Amazon.com

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 31 oktober 2013 07:55 Anoniem
  Hi,

  We are looking for reseller in Holland:)
  There have 44pcs colors and nine kinds of styles for iPhone 5C.
  Really very beautiful and good quality on them as low as USD2.00/pcs.
  The shipment can be arrived your store in 3 days by DHL:)

  And our company usually can offer the latest version products for iPhone ipad and Samsung.
  Shall we work together in the future? dear boss:)

  Go to check the iPhone 5C cases at www.masspartmall.com/iphone-5s-and-5c-parts-cases-for-iphone-5c-c-249_257.html

  Happy Halloween:)

  Best regards
  Andy Song
  ——————
  HONG KONG EPART ELECTRONICS CO., LIMITED
  www.masspartmall.com
  Email:sales@masspartmall.com
  Skype:tom281332183
  MSN:andy-qing@hotmail.com
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.