iPhone 5 is vanaf vandaag bij Apple en telecomproviders te bestellen

Door: Wouter Hoeffnagel | 21 september 2012 15:58

Nieuws

De iPhone 5 is vanaf vandaag bij meerdere telecomproviders te bestellen. Het apparaat gaat naar verwachting later vandaag ook bij Apple in de preorder. Wil jij een iPhone 5 kopen? Wij hebben aan aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Apple gaat de iPhone 5 in de Apple Store hoogstwaarschijnlijk los te koop aanbieden vanaf 679 euro. Voor dit bedrag krijg je een iPhone 5 met 16GB opslagruimte. Beschik je liever over meer GB's? Dan kan je voor 789 euro het 32GB-model of voor 899 euro de 64GB-variant van de iPhone 5 aanschaffen. Het is niet bekend wat voor levertijd het apparaat in de Nederlandse Apple Store zal hebben. De levertijd is in het buitenland inmiddels opgelopen naar drie tot vier weken.

T-Mobile

Het is echter ook mogelijk de iPhone 5 in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Je kunt hiervoor bij meerdere providers terecht. Zo biedt T-Mobile de iPhone 5 16GB in combinatie met de iSmart-abonnementen. De toestelprijs verschilt per abonnement. Zo betaal je bij een iSmart 150-abonnement van 22,25 euro per maand 249,95 euro voor het apparaat, terwijl de toestelprijs bij een iSmart 200-abonnement van 24,75 euro per maand 199,95 euro bedraagt.

De toestelprijs daalt tot 149,95 euro bij een iSmart 300-abonnement van 29,75 euro, terwijl je 'slechts' 99,95 euro kwijt bent bij een iSmart 500-abonnement van 37,25 euro. Deze prijzen horen bij een tweejarig-abonnement. De iPhone 5 is zowel in het wit als zwart beschikbaar. Kijk voor meer informatie en prijzen van andere iPhone 5-varianten op de website van T-Mobile.

Hi ToestelLease

Heb je geen zin in één keer het complete toestel te betalen? Dan is ToestelLease van Hi wellicht iets voor jou. Je kunt de iPhone 5 16GB in het zwart of wit leasen voor 31,50 euro per maand. Deze prijzen gelden voor een leaseovereenkomst met een looptijd van twee jaar. Let op, naast de leasekosten betaal je ook abonnementskosten. Deze kosten verschillen per abonnement en zijn terug te vinden in de webshop van Hi. Het 32GB- en 64GB-model zijn momenteel helaas niet via ToestelLease beschikbaar.

Naast telecomprovider kan je ook terecht bij webshops die mobiele abonnementen verkopen. Denk hierbij aan Studentmobiel, die zowel abonnementen van T-Mobile, KPN als Hi levert in combinatie met de iPhone 5. De webshop biedt alleen het 16GB-model van de iPhone 5 aan. Deze variant is zowel in het wit als zwart beschikbaar. Ook GSM-wijzer biedt de iPhone 5 aan in combinatie met abonnementen van T-Mobile, KPN en Hi. De webshop biedt net als Studentmobiel alleen het 16GB-model van de smartphone aan.

0 Reactie(s) op: iPhone 5 is vanaf vandaag bij Apple en telecomproviders te bestellen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.