iPhone 5 aangeboden op eBay voor 1600 dollar

Door: rene-schoemaker | 20 september 2012 10:23

iPad

De eerste iPhones 5 zijn alweer gesignaleerd op eBay. Mensen die niet een maand geduld hebben om te wachten op de bestelde smartphone van Apple kunnen voor 1625 dollar op de koopjessite terecht.

De overweldigende belangstelling voor de nieuwe iPhone heeft binnen een dag, nadat er twee miljoen stuks waren verkocht, de direct beschikbare voorraden doen opdrogen. Dat grote aantal voorbestellingen lepelde de voorraad bij Apple in een uurtje leeg en de Amerikaanse telecommers moesten binnen twaalf uur al de levertijden aanpassen. Mensen die het toestel in handen willen hebben, moeten drie tot vier weken wachten.

Topmodel wordt aangeboden voor dubbele prijs

Handige snelle jongens spelen daar vanzelfsprekend opportunistisch op in. Op de online marktplaats eBay zijn de eerste iPhones 5 al gesignaleerd en als je geen geduld hebt om een weekje of vier te wachten, kan je tegen een prijs van 1625 dollar veel sneller het nieuwste model smartphone van Apple binnenkrijgen, meldt Mashable.

Het gaat dan om het 64GB-model, unlocked, in zwart of wit, dat in kale aankooprijs in de Verenigde Staten al 849 dollar doet. De minder geavanceerde modellen worden eveneens voor aardige prijzen aangeboden, tussen de 800 en de 1000 dollar. Er wordt al op geboden.

0 Reactie(s) op: iPhone 5 aangeboden op eBay voor 1600 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.