iPhone 4 met metalen achterkant

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 oktober 2010 10:29

Nieuws

De glazen achterkant van de iPhone 4 is een veel besproken onderwerp. Het glas geeft de iPhone volgens sommige een stijlvol uiterlijk, maar vergroot de kans op beschadigingen aan het apparaat. Cnn.cn heeft metalen achterkant voor de iPhone uitgebracht waarmee je de iPhone steviger kunt maken en een ander uiterlijk kunt geven.

De achterklep is voor 13 dollar beschikbaar via internet. Hier komen nog verzendkosten bij, die afhankelijk zijn van de manier waarop je de achterkant wil laten versturen. Om de metalen achterkant te kunnen bevestigen moet je het origineel eerst van de iPhone afschroeven. Hierdoor vervalt helaas wel de garantie van je iPhone.

Webblog Unplggd heeft de achterkant getest en laat weten dat deze eenvoudig te bevestigen is. Na de originele achterkant los te hebben geschroefd en te hebben verwijderd kun je de metalen achterkant simpelweg op zijn plaats leggen en vastschroeven. Ook zegt Unplggd dat de achterkant van betere kwaliteit is dan de metalen achterkanten die je op eBay kunt kopen.

De metalen achterkant voor de iphone 4 (bron: Cnn.cn)

0 Reactie(s) op: iPhone 4 met metalen achterkant

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.