iPad mini 2: Het laatste nieuws

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 15 augustus 2013 12:43

Mac

De iPad mini 2 is op dit moment nog niet officieel door Apple aangekondigd, maar geruchten gaan al wel enige tijd over het apparaat rond. Om jou volledig op de hoogte te houden van het laatste nieuws over de iPad mini 2, verzamelen wij in dit artikel het laatste nieuws en de heetste geruchten over deze kleine iPad.

iPad mini lancering nu echt dichterbij

Toegevoegd 15-08-2013

De productievolumes van de iPad mini 2, met mogelijk dat Retina-scherm, worden opgevoerd en hebben dezelfde hoogte bereikt als tijdens de lancering van de kleinste iPad. Dat medt cNet vandaag, op basis van informatie van onderzoeksbureau IHS iSuppli. IHS bevestigt dat de iPad Mini 2 een retinascherm krijgt van 2048 x 1536 pixels. Productievolumes worden niet voor niets opgeschroefd: de komst van de iPad Mini 2 kan nu echt niet lang meer op zich laten wachten: wij denken begin september!

Verwarring rond iPad mini 2 naar nieuw hoogtepunt

Toegevoegd op 1 augustus 2013

De stroom aan tegenstrijdige berichten over de iPad mini 2 van Apple heeft donderdag een nieuw hoogtepunt bereikt. Zo is het inmiddels volstrekt onduidelijk of de kleine tablet een Retina-scherm krijgt, en zijn de vele anonieme bronnen het verre van eens over de geplande releasedatum.

Konden we in juni nog melden dat de iPad mini 2 zou worden uitgesteld tot 2014 wegens problemen met toeleveranciers, donderdag meldt The Wall Street Journal op basis van 'betrouwbare bronnen' dat de nieuwe mini-iPad toch in het vierde kwartaal van dit jaar gaat verschijnen.

Lees het volledige artikel over de verwarring rondom de iPad mini 2...

'Twee nieuwe iPad Mini's in aantocht'

Toegevoegd op 19 juni 2013

Twee nieuws iPad mini's zijn in aantocht. Dit jaar nog, in 2013, moet er een nieuw model uitkomen met een dunner ontwerp. De iPad Mini met retinascherm komt pas in 2014.

Dat stelt Richard Shim van Displaysearch, Shim voorspelde eerder al de komst van de originele iPad Mini en de lancering van de Nexus 7.

Lees hier alle details van de nieuwe iPad mini's...

‘iPad mini 2 uitgesteld wegens iPad 5’

Toegevoegd op 4 juni 2013

Apple zal de iPad mini 2 mogelijk pas maanden na de introductie van de iPad 5 lanceren. Dat schrijft Digitimes op basis van anonieme bronnen. Aanvankelijk had de iPhone-maker een gelijktijdige lancering van de tablets in gedachten, maar volgens de tipgevers is het bedrijf hier nu op teruggekomen.

Volgens de website gaat de iPad 5-productie in juli of augustus van start, waarna de tablet nog in het derde kwartaal verscheept moet worden. "Ondertussen zal de massaproductie van de tweede generatie iPad mini verschoven worden van september naar november", aldus de bronnen bij Taiwanese onderdelenleveranciers.

Lees de rest van het artikel...

'iPad mini met Retina display pas in oktober'

Toegevoegd op 29 april 2013

De iPad mini met Retina display (of iPad mini 2) komt niet voor oktober van dit jaar. Er zouden aanlever issues met het scherm zijn. Dat meldt analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities.

In plaats van de iPad mini met Retina display, denkt Kuo, zal Apple in de tussentijd de komende maanden juist een goedkopere variant lanceren om de grote concurrentie aan de onderkant van de tabletmarkt een hoofd te bieden.

Lees de rest van het artikel...

‘Winkeliers VS bereiden zich voor op iPad mini 2’

Toegevoegd op 5 april 2013

Verschillende Amerikaanse winkelketens hebben een prijsverlaging doorgevoerd op enkele iPad-modellen. Het lijkt er sterk op dat de bedrijven hun voorraden willen verkopen in aanloop naar de lancering van nieuwe Apple-tablets.

Er gaan al enkele maanden geruchten dat Apple in het voorjaar zowel de iPad 5 als de iPad mini 2 wil gaan lanceren. De plotselinge prijsverlaging van enkele modellen wijst er volgens CNN op dat de tablets binnen enkele weken zullen worden aangekondigd, mogelijk nog in april.

Lees de rest van het artikel...

0 Reactie(s) op: iPad mini 2: Het laatste nieuws

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.