iPad kopen - webwinkels, providers en prijzen

Door: Wouter Hoeffnagel | 09 november 2010 09:35

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

De iPad is sinds 23 juli 2010 in Nederland verkrijgbaar. In dit artikel kun je informatie vinden over de verschillende locaties waar je de iPad kunt aanschaffen. Daarnaast geven wij informatie over de data-abonnementen die te combineren zijn met de iPad en de prijzen van de iPad in het buitenland, zodat je deze tijdens bijvoorbeeld een vakantie voor een lager bedrag kunt aanschaffen.

Informatie over abonnementen vind je op pagina twee. Wil je een iPad in het buitenland aanschaffen en wil je weten waar je op moet letten? Kijk dan op pagina 3.

Verschillende versies

De iPad is beschikbaar in meerdere varianten. Er is zowel een Wi-Fi- als Wi-Fi- en 3G-versie beschikbaar, die beide in 16GB, 32Gb en 64GB-variant te koop zijn. De mogelijkheden die het apparaat biedt verschillen per versie, waardoor het van belang is voor de aankoop te bepalen wat je met de iPad wilt gaan doen. Zo is bijvoorbeeld navigeren alleen mogelijk met een 3G-versie van de iPad, aangezien je onderweg meestal geen Wi-Fi-hotspot tot je beschikking hebt.

De 3G-iPad werkt met behulp van een micro simkaart. Je kunt bij verschillende telecomproviders inmiddels een data-abonnement aanschaffen dat je kunt gebruiken in combinatie met de iPad. Hierbij krijg je alleen de micro simkaart en zul je de iPad los moeten aanschaffen. De iPad met alleen Wi-Fi is uiteraard alleen los te koop.

iPad in Nederland

De iPad kan in Nederland zowel via de Apple Store als webshops worden aangeschaft. In de Apple Store kun je de iPad met Wi-Fi en 3G zowel met als zonder micro simkaart van T-Mobile of Vodafone bestellen. Het data-abonnement dat hieraan gekoppeld wordt kan je inschakelen via internet bij T-Mobile en via de telefoon bij Vodafone. Het is overigens ook mogelijk om data-abonnementen van andere providers te combineren met de iPad. Deze optie biedt Apple echter niet standaard in de Apple Store.

De abonnementen van T-Mobile en Vodafone die vanuit de Apple Store worden geleverd

Apple Store

In de Apple Store is de iPad met Wi-Fi en Wi-Fi en 3G te bestellen met 16GB, 32GB en 64GB geheugen. Hieronder vind je overzicht van de prijzen die verbonden zijn met deze apparaten.

De iPad in de Apple Store

0 Reactie(s) op: iPad kopen - webwinkels, providers en prijzen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.