iPad in het goud, platinum en chroom

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 september 2010 12:16

Nieuws

Computer-Choppers, een bedrijf dat de behuizing van onder andere computers naar de smaak van klanten aanpast, heeft de iPad onder handen genomen. De tablet kan door het bedrijf worden voorzien van een behuizing van onder andere platinum, wit goud, 24 karaats goud, zwart chroom, driedubbel chroom, carbon zwart en koper.

De behuizingen kunnen worden geleverd met een matte, geborstelde of gepolijste afwerking. Ook is het mogelijk zelfgemaakte patronen of ontwerpen in de beplating te laten zetten. In het geval dat dit niet voldoende is om jouw iPad echt speciaal te maken, kun je er ook voor kiezen juwelen te verwerken in bijvoorbeeld een eigen gemaakt logo of het Apple-logo.

Voor de behuizingen moet je wel diep in de buidel tasten, aangezien deze vanaf 799 dollar de deur uit gaan. De iPad moet je los aanschaffen. Door de hoge prijs weet je echter wel zeker dat je op straat niet snel een identieke iPad voorbij zult zien komen.

Door de nieuwe behuizingen was het volgens Computer-Choppers noodzakelijk ook de draadloze antenne van de iPad aan te passen. Dit om te voorkomen dat het apparaat problemen krijgt met ontvangst.

0 Reactie(s) op: iPad in het goud, platinum en chroom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.