iPad: Groots mysterie voor échte speurneuzen

Door: Robin Smit | 27 januari 2013 13:12

iPad

Ben jij niet vies van een beetje mysterie? Wil jij ook alle details weten van een ongewone situatie en ben je bereid om hier de nodige tijd en energie in te steken? Kan jij je hierin vinden? Dan is The Room een echte app voor jou.

The Room is een vernieuwende game waarin het jouw taak is een mysterie op te lossen door goed te kijken en slim na te denken. De game start met een gesloten kluis met daar bovenop een brief en een speciale bril. Met minimale aanwijzingen is het vervolgens aan jou de taak deze kluis open te maken en de geheimen die erin verborgen zijn te achterhalen. Het openen van deze kluis doe je door naar aanwijzingen te zoeken in de vorm van onder andere knoppen, symbolen en teksten.

The Room is een app die prachtig is vormgegeven. Doordat het mogelijk is om de kluis van alle kanten te bekijken en in te zoomen tot de kleinste details, geeft de game je werkelijk het idee dat je alle vrijheid hebt in het achterhalen van het mysterie. Ben je van plan om The Room naar aanleiding van deze review te gaan spelen, dan willen we je wel alvast waarschuwen. De app is namelijk erg verslavend. Dit is uiteraard een kenmerk van een goede game, maar helaas kan dit er bij The Room voor zorgen dat je binnen enkele uurtjes al weer uitgespeeld bent.

Kortom

The Room is een vernieuwende en spannende game waarbij het aan jou is om een kluis open te maken en de mysteries van de inhoud te achterhalen. De game geeft je veel vrijheid en is bijzonder verslavend. Een echte aanrader voor de ware speurneus.

Beoordeling: 9/10

Download The Room in de App Store

0 Reactie(s) op: iPad: Groots mysterie voor échte speurneuzen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.